Vila Vila Micika

Adresa: Mata Vodopica 10, 20000, Dubrovnik
0038520437332

Cijena na upit

Villa Micika je jedno od Vaših najboljih rješenja za ugodan odmor u Dubrovniku. Otvoreni smo tokom cijele godine, te za vrijeme božićnih, uskršnjih praznika i blagdana pa je Villa pogodna kako za poslovne ljude tako i za turiste. Vila je smještena u mirnom centru Dubrovnika takozvani Lapad, okružena palmama i drugim mediteranskim raslinjem. Udaljena je svega 200 m od glavne plaže i 10 m od teniskih terena. Sastoji se od soba kategoriziranih sa 3 zvjezdice . Sobe su kapaciteta 12-15m2 i ima 8 dvokrevetnih soba te omogućuje ukupni smještaj za 16 osoba. Objekat je zaseban i nalazi se na dva kata. Sve sobe imaju pogled na prekrasne zelene površine i opremljene su s kupaonicom, tuš kabinom, WC-om, TV-SAT i AIR-CON. U sklopu objekta na raspolaganju je zajednička tarasa te vlastiti off-road parking za Vaš automobil .

  • Ante Pejić

  • 0038598243717

  • 0038520437332

  • Površina: 160 m2

  • Ukupan broj soba: 8

  • Maskimalan broj osoba: 16

  • Ukupan broj smještajnih jedinica: 1

Dodatne informacije:

U neposrednoj blizini vile (od 100m-300 m) nalazi se zelena tržnica, ribarnica, mesnica, vinski podrum, suvenirnice, picerije, slastičarne, self - servis, pivnice, taxi stajališta, BUS stanice, ambulanta, frizer, Rent-a-car, turističke agencije, banka, pošta, apoteka. Hotelski bazen, fitnes centar i terasa za ples. U krugu od 100 m smješten je tenis centar,teren za odbojku na pijesku, vodeni sportovi i mogućnost najma plovila. Također možete izabrati između cjelodnevnih, poludnevnih i noćnih izleta, Fish-picnic turističkim brodicama, svakodnevni polazak sa glavne plaže. Pješačka staza - šetnica uz more (u sjeni bujnog mediteranskog zelenila)
Dodatna Ponuda: najam automobila, skutera, škola tenisa, mogućnost organizacije jednodnevnih izleta do obližnjih otoka (Koločep, Lopud, Šipan), mogućnost strojnog pranja rublja. Organiziranje transfera i prijevoza iz Zračne Luke Dubrovnik-Ćilipi , Autobusnog kolodvora u Dubrovniku i Pomorske Luke Dubrovnik-Gruž

Kontakt:

Smještaj u blizini:

Apartmani Prajo Orebic

Apartmani Prajo Orebic

Orebić
Južna Dalmacija

Cijena na upit
Apartmani Villa Tonina

Apartmani Villa Tonina

Cavtat
Južna Dalmacija

Već od 30 €
Vila Vila Micika

Vila Vila Micika

Dubrovnik
Južna Dalmacija

Cijena na upit
Apartmani haussonne

Apartmani haussonne

Trsteno - Dubrovnik
Južna Dalmacija

Cijena na upit