Vila Vila Micika

Adresa: Mata Vodopica 10, 20000, Dubrovnik
0038520437332

Cijena na upit

Villa Micika je jedno od Vaših najboljih rješenja za ugodan odmor u Dubrovniku. Otvoreni smo tokom cijele godine, te za vrijeme božićnih, uskršnjih praznika i blagdana pa je Villa pogodna kako za poslovne ljude tako i za turiste. Vila je smještena u mirnom centru Dubrovnika takozvani Lapad, okružena palmama i drugim mediteranskim raslinjem. Udaljena je svega 200 m od glavne plaže i 10 m od teniskih terena. Sastoji se od soba kategoriziranih sa 3 zvjezdice . Sobe su kapaciteta 12-15m2 i ima 8 dvokrevetnih soba te omogućuje ukupni smještaj za 16 osoba. Objekat je zaseban i nalazi se na dva kata. Sve sobe imaju pogled na prekrasne zelene površine i opremljene su s kupaonicom, tuš kabinom, WC-om, TV-SAT i AIR-CON. U sklopu objekta na raspolaganju je zajednička tarasa te vlastiti off-road parking za Vaš automobil .

  • Ante Pejić

  • 0038598243717

  • 0038520437332

  • Površina: 160 m2

  • Ukupan broj soba: 8

  • Maskimalan broj osoba: 16

  • Ukupan broj smještajnih jedinica: 1

Dodatne informacije:

U neposrednoj blizini vile (od 100m-300 m) nalazi se zelena tržnica, ribarnica, mesnica, vinski podrum, suvenirnice, picerije, slastičarne, self - servis, pivnice, taxi stajališta, BUS stanice, ambulanta, frizer, Rent-a-car, turističke agencije, banka, pošta, apoteka. Hotelski bazen, fitnes centar i terasa za ples. U krugu od 100 m smješten je tenis centar,teren za odbojku na pijesku, vodeni sportovi i mogućnost najma plovila. Također možete izabrati između cjelodnevnih, poludnevnih i noćnih izleta, Fish-picnic turističkim brodicama, svakodnevni polazak sa glavne plaže. Pješačka staza - šetnica uz more (u sjeni bujnog mediteranskog zelenila)
Dodatna Ponuda: najam automobila, skutera, škola tenisa, mogućnost organizacije jednodnevnih izleta do obližnjih otoka (Koločep, Lopud, Šipan), mogućnost strojnog pranja rublja. Organiziranje transfera i prijevoza iz Zračne Luke Dubrovnik-Ćilipi , Autobusnog kolodvora u Dubrovniku i Pomorske Luke Dubrovnik-Gruž

Kontakt:

Smještaj u blizini:

Apartmani Jadran Orebić -  Peljesac

Apartmani Jadran Orebi...

Orebić
Južna Dalmacija

Cijena na upit
Vila Fiskovic

Vila Fiskovic

Orebić
Južna Dalmacija

Cijena na upit
Agroturizam VILLA ŠOLO

Agroturizam VILLA ŠOLO

Ploče
Južna Dalmacija

Cijena na upit
Apartmani Sveti Anton

Apartmani Sveti Anton

Orebić
Južna Dalmacija

Već od 30 €
Apartmani Apartmani Seno Orebic

Apartmani Apartmani Se...

Orebić
Južna Dalmacija

Već od 50 €