Vila Kamena

Adresa: Bozikova 11, 22234, Murter

Cijena na upit

Autentična dalmatinska kamena kuća . Nalazi se u starom dijelu grada tzv Selu koji se vodi kao spomenik kulturne baštine. Površina kuće 90 m2 (3 etaže ) Dva dvorišta (okućnice) Dva vanjska stola sa stolicama Vanjski tuš s toplom vodom Zidani roštilj- ložište Dvije ležaljke s stolićem Kuhinja: hladnjak sa zamrzivačem, staklokeramička ploča sa 2 kola, halogena pećnica, kuhalo za vodu, aparat za kavu , mikser (štapni i obični), sjeckalica, toaster, mikrovalna pećnica. Sobe: U jednoj sobi je bračni krevet + pomoćni ležaj. U drugoj su 3 kreveta za jednu osobu. Sobe su klimatizirane.

  • Dragana Perkovic

  • +385993855162

  • Površina: 90 m2

  • Ukupan broj soba: 2

  • Maskimalan broj osoba: 6

  • Ukupan broj smještajnih jedinica: 1

Dodatne informacije:

Murter je savršena destinacija za odmor zahvaljujući svom položaju. Osim predivnih plaža i kristalno čistog mora, u neposrednoj blizini su prekrasni stari gradoviZadar, Split, Trogir i Šibenik, Nacionalni parkovi (Kornati, Slapovi Krke, Paklenica) i Parkovi prirode (Vransko jezero i Telaščica na Dugom otoku). Posjet svakom odnjih je nezaboravno iskustvo bez obzira da li dolazite u proljeće, ljeto ili jesen.
U kući nije dozvoljeno pušenje, samo na otvorenom prostoru. * Boravišna pristojba iznosi €1.00 po osobi za noć. Iznos pristojbe se plaća vlasniku prilikom dolaska. Djeca mlađa od 11 g ne plaćaju boravišnu pristojbu. prilikom dolaska potrebno je ostaviti polog od 100 € kao osiguranje od počinjene štete, koji se na odlasku vraća ako štete nema. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatk iznosa 7 dana prije dolaska . Valuta plaćanja je EUR u skladu sa cjenikom.

Kontakt:

Smještaj u blizini:

Apartmani Nataly

Apartmani Nataly

Okrug Gornji - Čiovo
Otoci

Već od 25 €
Apartmani Dvorski

Apartmani Dvorski

Mandare - Otok Pag
Otoci

Cijena na upit