Vila Dubravka

Adresa: Tudorski put 71, 21223, Okrug Gornji - Čiovo
021 886 445

Cijena na upit

Vila Dubravka nalazi se na zapadnom dijelu otoka Čiova, u malom ribarskom mjestu Okrugu Gornjem, u uvali Saldun koja obiluje prekrasnim plažama i bogatom mediteranskom vegetacijom. Sam objekt je smješten na obali, udaljen manje od 1,5 km od Trogira Izgrađena je na velikom privatnom terenu udaljenom 40 metara od mora, okružena starim kamenim zidovima u dalmatinskom stilu, mediteranskim voćkama, raznolikim grmovima i drvenastim raslinjem, mnoštvom zelenila, travnjacima za dječju igru, mediteranskim aromatičnim biljem, maslinama starim preko 130 godina i sigurnim parkirnim mjestima. Naša ponuda sadrži 5 udobnih apartmana (sa 3 i 4 zvjezdice) i odvojenu malu dalmatinsku kućicu- komin za dnevni i večernji boravak sa roštiljem i natkrivenom terasom koja se koristi za razna druženja i pripremanje tradicionalnih dalmatinskih specijaliteta i plodova mora u autentičnom ambijentu. Svaki apartman ima svoj zaseban ulaz i gotovo svi imaju prekrasan pogled na more.

  • Dubravka Miše

  • 091 899 58 47

  • 021 886 445

  • Površina: 350 m2

  • Ukupan broj soba: 7

  • Maskimalan broj osoba: 21

  • Ukupan broj smještajnih jedinica: 1

Dodatne informacije:

Na plaži, preko dana, možete uživati u raznolikoj ponudi vodenih sportova: voziti se jet skijem, uživati u panoramskom letenju padobranom kojeg vuče gliser, jedrenju na dasci, vožnji malim motornim brodićem ili gliserom, pristupiti ljetnoj školi ronjenja u ronilačkom centru. Također možete iznajmiti skuter, quad ili bicikl. Plaža je pogodna kako za obitelji s malom djecom tako i za mlađe željne zabave. Također je direktno povezana sa Trogirom, taxy brodovima koji polaze svakih 15 minuta u oba smjera i pristaju u Trogiru na rivi ispred kule Kamerlengo.
Da bi potvrdili Vašu rezervaciju potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa Vašeg boravka. Prijava: 16:00 Odjava: 10:00 U slučaju bilo kakvog oštećenja, gost je dužan podmiriti načinjenu štetu. Kućni ljubimci nisu dopušteni.

Kontakt:

Smještaj u blizini:

Apartmani jelena

Apartmani jelena

Palit - otok Rab
Otoci

Već od 40 €
Apartmani Grabo

Apartmani Grabo

Okrug Gornji - Čiovo
Otoci

Već od 50 €
Vila LUCIJA, kuća za odmor

Vila LUCIJA, kuća...

Splitska - Brač
Otoci

Cijena na upit