Vikend turizam u Hrvatskoj

Vikend turizam u Hrvatskoj

27.04.2016. 06:39:47


U Hrvatsku svakog vikenda tijekom sezone dolaze milijuni turista koji su odlučili svoj vikend provesti baš tu. Ono po čemu se Hrvatska razlikuje od drugih turističkih destinacija i po čemu je jedinstvena su mnoge prirodne ljepote, razvedena obala, čisto i prekrasno more, kulturna baština, velika gastronomska ponuda kao i mnoge druge raznolikosti. U tom kratkom vremenu ipak za sebe možete naći mnoštvo zanimljivosti, načina zabave, odmora i rekreacije. Mnogobrojni vikend aranžmani koji se nude podrazumijevaju jedno noćenje u privatnom smještaju, prijevoz i usluge vodiča. Vikend izleti su odlična stvar za upoznavanje seoskog turizma i eko sela, izletišta kao i organiziranih izleta, nacionalnih parkova kao i parkova prirode. Skoro svaka regija u Hrvatskoj ima park prirode u kome se možete opustiti i provesti savršen dan.
Ako ste ipak ljubitelji sporta također vam se nudi mnoštvo sportskih i outdoor aktivnosti poput planinarenja, skijanja, biciklizma, rafting, kayaking, kanuinga, painballa, tenisa kao i ribolova. Što se pak tiče smještaja na raspolaganju imate mnoštvo villa, hotela, motela, kuća za odmor, apartmana, privatnih smještaja i to sve uz jako prihvatljive cijene. Za velike gurmane nude se mnogi restorani, konobe. Tradicionalna jela, morski specijaliteti i odlični domaćini. Za vaš lijep izgled i očuvanje zdravlja će se pobrinuti mnoštvo wellness i fitness centara, toplice i bazeni kao i kozmetički I frizerski saloni.
Bez obzira na što se od navedenog odlučili sigurno nećete pogriješiti. Na Internetu možete pronaći sve potrebne informacije i vodiče sa bogatom ponudom idejnih destinacija u Hrvatskoj, dobiti detaljne informacije o smještaju, vikend ponudama kao i načinu na koji da ga provedete. Uživajte u novim avanturama i otkrivanju svih ljepota Hrvatske. Provedite i Vi ugodan odmor u Hrvatskoj.