Najbolja mjesta za odmor na Jadranu

15.06.2016. 06:09:17


Mnogo je turističkih destinacija kojima obiluje Hrvatska, mnogo načina da se odmorite, opustite i uživate. Svako za sebe bira određeni smještaj, način i vrijeme kako će provesti svoj godišnji. Ali sudeći po nekim statistikama top destinacije u Hrvatskoj pored standardne Istre našao se i Split, Zadar,Makarska,Trogir,Bol,Opatija,Primošten, Dubrovnik i Otok Hvar. Najveći broj turista dolazi iz Slovenije,Mađarske, Njemačke, Italije i Austrije.
Dubrovnik kao jedan od najatraktivnijih gradova, sa jedinstvenom ljepotom i bogatim povijesti. Dubrovnik ima jako bogatu turističku ponudu. Stari grad, luksuzni hoteli, prelijepa okolica i zavidan ekološki standard. Opatija je dama Hrvatskog turizma. Važi za srce rivijere i ima najdužu tradiciju u turizmu u Hrvatskoj. Poznata po starim vilama, luksuznih hotelima i jako bogatom gastronomskom ponudom. Sve se može pronaći, za svačiji ukus i za svačiji džep. Otok Hvar je najduži i najsunčaniji Hrvatski otok i zauzima četvrto mjesto po dužini na Jadranu. Borova šuma se nalazi preko cijelog otoka i ima ugodnu I blagu kimu. Divna obala, vino i masline, čiste plaže, divna priroda, kamene kućice, velika bogata povijest sve to čini ovaj otok jednom od top destinacija na Jadranu.
Baška spada u najposjećeniju i najpopularniju destinaciju kako na otoku Krku tako i u cijeloj Hrvatskoj. Posjeduje oko trideset šljunkovitih plaža od kojih se svojom ljepotom izdvaja plaža “Vela Plaža” koja se nalazi u samom centru Baške. Zbog svoje specifične arhitekture kojom obiluje Baška se smatra jednim od najljepših gradova na obali. Posjeduje i 4 km šetnice uz more, mnogo ugostiteljskih objekata uz put kao i brojne staze za rekreaciju. Baška ima veoma bogatu turističku ponudu, mnogo hotela, apartmana, kampova te vrhunske restorane uz mnogo zabavnog sadržaja.
Za bilo koju od ovih destinacija da se odlučite sigurno vam garantiramo nezaboravan odmor, odličan provod, odmor za dušu i tijelo i sigurno želju za ponovni povratak.