Ljetovanje u Selcu

29.06.2016. 09:33:40


Selce je naselje koje gravitira gradu Crikvenici. Nalazi se južno od same Crikvenice. Svaki stanovnik Selca kao i netko tko je u Selcu ljetovao reći će vam da se Selce ponosi svojom uvalom u obliku potkove te župnom crkvom sv. Katarine koja datira još iz 1888. Domaćini apartmana u Selcu krajnje su ljubazni i uslužni. Spremni da Vas dobro dočekaju, upute u povijest kraja, kao i u sadržaje naselja i okolice. Selce se odlikuje osebujnošću malog grada u kojem možete imati potpuno ispunjen odmor. Sadržaji koji nude zadivili bi i neke od većih turističkih destinacija. Ponuda apartmana koji odgovaraju kako po namjeni i kvaliteti, tako i cijeni velikom spektru turista, još su jedan plus koji vas „poziva“ u Selce. Apartmanska ponuda se sastoji od onih prosječnih pa sve do luksuznih, a cijene se kreću od 20 eura na više, ovisno o veličini i terminu odsjedanja.
Blizina Rijeke i Crikvenice daje turistima na raspolaganje sve potrebne sadržaje, a opet ima prednost manjeg mjesta i kao takvo može ponuditi mirniji i opuštajući odmor. Blizina Riječke zračne luke, čini Selce još „dohvatljivijim“ za putnike namjernike koji dolaze iz daleka. Dobra cestovna povezanost sa ostatkom regije ostvarena je jadranskom magistralom, Blizinom autoputa Zagreb – Rijeka, krčkog mosta i ostalim županijskim i lokalnim cestama. Nađete li se ovdje, nećete pogriješiti. Turistička zajednica u stalnoj suradnji sa privatnim pružateljima turističkih usluga unaprjeđuje turističku ponudu, pri čemu glavu riječ ima slijeđenje trenda potražnje, na osnovu koje opet baziraju svoje ponude.
Selce vam baš zbog toga nudi sve. Želite li aktivni odmor- imat ćete ga, želite li mirnoću – imat ćete i to. Povijesni turizam je jedina točka kojom se, osim ako izuzmemo crkvu sv. Katarine, Selce baš i ne može podičiti, ali ljepota krajolika s prekrasnim plažama i čistim morem nadoknadit će taj nedostatak. Želite li doživjeti Kvarner onakvim kakav on stvarno jest, dođite u Selce.